TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyt om, hvad der sker på Frederikssund Museum, Færgegården, med foredrag, aktiviteter, nye udstillinger, events og traditioner både for voksne og børn. Nyhedsbrevet udkommer en gang om måneden.
* Nødvendigtf felt

Når du klikker af nedenunder, gør du det klart for os, at du gerne vil modtage nyt om hvad der sker på Frederikssund Museum, Færgegården:

Du kan framelde nyhedsbrevet til hver en tid. Dette gør du blot i bunden af hvert nyhedsbrev du modtager.

Vil du også følge med i ROMUs andre besøgssteder? Så tilmeld dig ROMUs nyhedsbrev og hold dig opdateret om arrangementer, klubtilbud, spændende nyheder og fortællinger fra historiens verden. Du kan melde dig til her.

FORBUNDET

FORBUNDET

Mini-udstilling fra 22. november 2019

INTRO

Vi hører det ofte. Havene stiger. Klimaforandringerne. Fjordens skiftende beskaffenhed har til alle tider været et livsvilkår for livet langs fjorden. Vandet stiger. Fra fersk til salt. Vandet falder. Vandet fryser. Fjorden har skiftet karakter og været både en forbindelse og forbandelse.

Men den er blevet forceret og indtaget. Fra spisekammer til rekreativt rum. Fjorden forbinder. Senest med endnu en bro. Endnu én til samlingen. Endnu en forbindelse mellem menneske og fjord.

UDSTILLINGEN

I udstillingen vil du finde adskillige forbindelser til fænomener og historier på tværs af fjorden. De er markeret med pink.

Vi indbyder dig hermed til at se udstillingen i nye sammenhænge og skabe dine egne forbindelser i udstillingen. Måske finder du én, som vi har overset?

UDSTILLINGEN KAN OPLEVES FRA 22. NOVEMBER I MUSEETS ÅBNINGSTID

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Modtag nyheder om kommende arrangementer, udstillinger, events og gode tilbud fra Frederikssund Museum, Færgegården og ROMUs andre museer i Roskilde og Lejre Kommune.

d.29-9-2020