juli, 2020

This is a repeating event

08jul11:0015:00Ohøj landkrabber!Der er Skipperskole for børn og deres voksne på Frederiksund Museum, Færgegården.

Der er Skipperskole for børn og deres voksne på Frederikssund Museum, Færgegården.

Ohøj! Kom og brug en dag i sommerferien med udsigt over fjorden, når Frederikssund Museum, Færgegården, inviterer børn og deres voksne til en dag på Skipperskole.

Her kan børnene prøve kræfter med livet til søs og de mange prøvelser en ægte skipper må igennem på land og til vands. Med et kort i den ene hånd og et kompas i den anden er I klar til at sætte kurs mod den første skipper-prøvelse. Der er masser af sjove og lærerige opgaver, der skal løses, og der venter et flot diplom til dem, der gennemfører skipperskolen som ægte søulke.

Aktiviteterne er naturligvis tilpasset de gældende forholdsregler og retningslinjer omkring covid-19.
På Frederikssund Museum, Færgegården passer vi på hinanden og holder afstand.

Tid, sted, pris:

8.,15., 22., og 29. juli 2020.
Aktiviteterne foregår mellem kl. 11:00 og 15:00

I kan komme og gå i gang med skippereventyret, når det passer jer og indtil museet lukker kl. 15.00.

Frederikssund Museum, Færgegården, Færgelundsvej 1, Jægerspris

Deltagelse og entré for børn er gratis. Almindelig entré for voksne.

(Onsdag) 11:00 - 15:00

Frederikssund Museum, Færgegården

Færgelundsvej 1, 3630 Jægerspris

Future Event Times in this Repeating Event Series

juli 15, 2020 11:00juli 22, 2020 11:00juli 29, 2020 11:00

FORBUNDET

FORBUNDET

Mini-udstilling fra 22. november 2019

INTRO

Vi hører det ofte. Havene stiger. Klimaforandringerne. Fjordens skiftende beskaffenhed har til alle tider været et livsvilkår for livet langs fjorden. Vandet stiger. Fra fersk til salt. Vandet falder. Vandet fryser. Fjorden har skiftet karakter og været både en forbindelse og forbandelse. Men den er blevet forceret og indtaget. Fra spisekammer til rekreativt rum. Fjorden forbinder. Senest med endnu en bro. Endnu én til samlingen. Endnu en forbindelse mellem menneske og fjord.

UDSTILLINGEN

I udstillingen vil du finde adskillige forbindelser til fænomener og historier på tværs af fjorden. De er markeret med pink. Vi indbyder dig hermed til at se udstillingen i nye sammenhænge og skabe dine egne forbindelser i udstillingen. Måske finder du én, som vi har overset?

UDSTILLINGEN KAN OPLEVES FRA 22. NOVEMBER I MUSEETS ÅBNINGSTID

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Modtag nyheder om kommende arrangementer, udstillinger, events og gode tilbud fra Frederikssund Museum, Færgegården og ROMUs andre museer i Roskilde og Lejre Kommune.
d.9-5-2021